ABONNEMENTEN

Het Juridisch maandabonnement van Edwin’s Law

Het abonnement kost € 30,- (ex. btw) per maand.
U kunt het abonnement maandelijks een week voor het einde van de maand opzeggen.

 

Wat houdt het abonnement in

U kunt mij altijd even bellen of mailen met vragen, als ik ze gelijk kan beantwoorden worden er verder geen extra kosten in rekening gebracht. Het totale aantal adviesminuten per maand is 30.
U krijgt een korting op mijn uurtarief van € 25,-.
Het uurtarief wordt daarmee € 95,- ex. BTW.
Uiteraard zal ik zo ver dat mogelijk is,  u vooraf een inschatting geven van de duur van mijn werkzaamheden die buiten de 30 minuten van het abonnement vallen;
Incasso’s tegen no-cure-no-pay ( 15% ex. BTW bij succes voor mij). Mocht er geprocedeerd moeten worden dan breng ik de deurwaarders- en griffiekosten vooraf in rekening. Bij winst worden deze uiteindelijk vergoed door de debiteur.
Let wel: incassoprocedure voor procedures tot € 25.000,-
Voor vorderingen boven de € 25.000,- begeleid ik de zaak voor u naar een gespecialiseerde advocaat. De kosten van de advocaat dienen separaat te worden afgerekend.
Mocht u willen overgaan tot het afsluiten van een Juridisch abonnement, dan heb ik voor mijn administratie de volgende zaken nodig:

 

    • kopie van ID of paspoort (wettelijke verplichting) van de vennoten
    • kopie KvK
    • NAW-gegevens

 

Mocht u een abonnement af willen sluiten neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch 06-38664511, door het sturen van een e-mail of via het contactformulier  op deze site.